UVJETI KORIŠTENJA KOLAČIĆA

Kolačići su tekstualne datoteke koje poslužitelj postavlja na računalo korisnika, kako bi se prikupile standardne informacije o zapisnicima interneta i informacijama o ponašanju posjetitelja. Te se informacije zatim koriste za praćenje korištenja internetske stranice posjetitelja i izradu statističkih izvješća o aktivnostima internetskog mjesta.

Koristimo sljedeće kolačiće:
-Osnovni kolačići potrebni su kako bi web-mjesto moglo izvoditi osnovne funkcije. Ovi vam kolačići omogućuju navigaciju web-mjestom i uporabu značajki koje ste zatražili.
-Analitički kolačići omogućuju nam da prepoznamo i izbrojimo posjetitelje te prikupimo podatke o tome kako se internetska stranica koristi (npr. koje stranice posjetitelj najčešće otvara i je li korisnik primio poruke o greškama s nekih stranica). To pridonosi poboljšanju načina na koji naša internetska stranica funkcionira, primjerice omogućava da korisnici brzo pronađu ono što traže.
-Oglasni kolačići bilježe vašu posjetu našoj internetskoj stranici, podstranicama koje ste posjetili i poveznice koje ste slijedili, a sve s ciljem približavanja naših usluga krajnjim korisnicima

Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, ali funkcionalnost u tom slučaju može biti umanjena. Blokiranje kolačića sami podešavate u svom pregledniku.

Izbornik
Skip to content